fbpx

Palmiye Yacht Club

YASEMİN VİLLA

Villa Yasemin ismini verdiğimiz bu özel mustakil tatil villamız Marmaris’e 25 dakika uzaklıktaki Kizkumu ( Orhaniye ) bölgesinde bulunmaktadır. Yemyeşil ağaçlarla bezenmiş ve iceriye girdiğiniz andan itibaren essiz deniz manzarası ile sizleri selamlayan bu villamız,  sizlere Kizkumu manzarası esliğinde essiz bir tatil imkanı sunuyor.

Yaklaşık 2 donum arazi uzerinde büyük bir yüzme havuzuna, yemyeşil bir bahçeye, doğal güzellikleri sonuna kadar yansıtan bir manzaraya eslik eden salona sahip bu villamız gürültüden uzak, doga ile iç içe olacağınız bir ortamı sizlere sunuyor.

Çok özenle ve zevkli bir mimari ile yenilenmiş Villa Yasemin’in her odası sizlere harika manzaralar sunmaktadır. Villamızın içerisinde 3 çift kisilik yatak odası ve 1 single-single yatak odası olmak üzere 4 yatak odasından oluşmaktadır. Villamızın butun çift kisilik yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmakta olup 1 adette misafir banyosu bulunmaktadır. Mutfak ve yazlık salondan olusan alt kattan sonra üst katta ise sizleri inanılmaz bir doğa harikasına, Kizkumu, tanıklık ettirecek olan şömineli salonumuz karşılayacak.

Villamız denize sıfır konumu, mimarisi, iç tasarımı ve manzarası ile sizleri bekliyor.

FOTOĞRAF GALERİSİ

REZERVASYON FORMU